Lista rendezése gyártónként MALFINI

ADLER (TM) márkájú reklámtextil termékek gyártója 2000-ben lépett be a piacra, s azóta Európa egyik legjelentősebb reklámtextil-gyártó cége lett. Fokozatosan újabb és újabb piacokra lépett be, és ennek eredménye, hogy 2006-ban a magyarországi piacon is megjelent. Annak ellenére, hogy megrendelői többségét, főként reklámügynökségek alkotják, az Adler számára egyaránt fontos a végső felhasználók elégedettsége is, hiszen megbízható, kiváló minőségű termékeik elsősorban őket szolgálják.

AMalfini cég egy új, 11 500 m2-es modern raktárral rendelkezik. A minden komoly vállalkozás alapját képező készletezési rendszer lehetővé teszi a legjobb szolgáltatások biztosítását, valamint az áruk szigorú minőségi ellenőrzését. Az Adler cég minőségpolitikája szerint a termék minősége: mindig megbízható és magas minőségű.


A Malfini cég OEKO-TEX STANDARD tanúsítvánnyal rendelkezik, mely tanúsítvány nemzetközileg elismert védjegye a minőségi környezetbarát textiltermékeknek. Minden terméket egy független Európai kutatóközpont vizsgál, standard kritériumok alapján, amelyek limitálják a veszélyes vegyszerek alkalmazását a gyártási folyamatban.

Bővebben
oldalanként
Mutat 1 - 18 / 49
Mutat 1 - 18 / 49